Mainos
Mainos

Lehdet: Hannoverin pommivihje tuli Ranskan turvallisuuspalvelulta

Saksassa Hannoverissa muun muassa jalkapallostadionin evakuointiin johtanut vihje tuli Saksaan Ranskan turvallisuusviranomaisilta, uutisoivat saksalaismediat.

Asiasta kertoo muun muassa Spiegel lähteisiinsä vedoten.


Saksan sisäministeriö ei ole vahvistanut tietoa. Saksan sisäministeri Thomas de Maiziere kertoi aiemmin tiedotustilaisuudessa, että Saksalla oli painavat syyt uskoa, että Saksan ja Hollannin väliseen jalkapallopeliin suunniteltiin iskua.  

Kun de Maizierelta kysyttiin, mistä tieto tuli, hän vastasi, että asian avaaminen tarkemmin vain herättäisi huolta saksalaisten keskuudessa.  

Baijerin sisäministeri Joachim Herrmann on vahvistanut televisiohaastattelussa tiedon siitä, että vihje iskusta jalpallo-otteluun tuli ulkomaiselta tiedustelupalvelulta, kertoo Die Welt. Lehden mukaan ministeri sai eilen iltapäivällä tiedon, jonka mukaan isku urheilutapahtumaan on mahdollinen seuraavan 48 tunnin kuluessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme