Mainos
Mainos

Lehdet: Ruotsin parlamentti ja hallitus saivat uhkaviestin – ajankohta huomenna

Ruotsin valtiopäivät ja hallitus ovat saaneet uhkauksen, kertoo ruotsalaismedia.

Aftonbladetin mukaan uhka on tehty hallitusta ja parlamenttia vastaan.

Ruotsin turvallisuuspalvelu Säpon ja Tukholman poliisin mukaan uhkaus on tehty sähköpostitse. Uhkaviesti saapui tänään iltapäivällä.

– Kun valtion virastoa uhataan, otamme yhteyttä suojelupoliisiin. Heidän tehtävänään on tutkia ja arvioida, tarvitaanko erityistoimenpiteitä, kertoo valtiopäivien tiedottaja Bodil Sundén Aftonbladetille.

Viranomaiset eivät kerro tarkemmin sähköpostin sisältöä ja sitä, millä tavalla hallitusta ja parlamenttia uhattiin. Epäselvää on myös se, oliko uhkaus osoitettu myös hallituskansliaan, missä ministerit istuvat. Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenin lehdistövastaava ei kommentoinut asiaa Aftonbladetille.

Jokaiselle valtiopäivien edustajalle on ilmoitettu uhkaviestistä tekstiviestillä.

Valtiopäivät jatkuvat tavalliseen tapaan ja Säpo katsoo, tarvitseeko parlamentin edustajat henkilökohtaista suojaa.

Säpo jatkaa asian tutkimista.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot