Mainos
Mainos

Lehti: Al-Qaida iskee pian uudelleen

Osama bin Ladenin johtama al-Qaida-järjestö suunnittelee uutta hyökkäystä Yhdysvaltoja vastaan. Hyökkäyksen jälkeen bin Laden näyttäytyy jälleen videolla. Asiasta kertoi tänään saudilehti Asharq Al-Awsat.

Samainen lehti kertoi eilen, että bin Laden olisi joko kuollut tai haavoittunut vakavasti Yhdysvaltojen iskussa Afganistaniin. Nyt lehti kertoi kuitenkin olleensa yhteydessä bin Ladenin avustajiin Internetin välityksellä. Näiden mukaan "bin Laden on hengissä ja esiintyy videolla sen jälkeen, kun operaatio, joka varmistaa hänen elossaolonsa sekä sen, että hän jatkaa taisteluaan Amerikkaa vastaan, on tehty".

Lehti ei eritellyt, tehdäänkö isku Yhdysvaltojen joukkoja vastaan Afganistanissa vai jossakin muualla, mutta viittasi arveluihin, joiden mukaan isku tehtäisiin ennen syyskuun 11. päivän terroriteon ensimmäistä vuosipäivää.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme