Mainos
Mainos

Lehti: al-Zarqawi suunnittelee iskuja amerikkalaiskouluihin

Time-lehden mukaan Irakin terrori-iskuista syytetty Abu Musabal-Zarqawi suunnittelee iskuja Yhdysvalloissa. Iskujen kohteena olisivat esimerkiksi elokuvateatterit ja koulut.

Irakin terrori-iskuista syytetty Abu Musab al-Zarqawi saattaa suunnitella iskuja amerikkalaisia siviilikohteita vastaan. Time-lehti kirjoittaa Al-Zarqawin kaavailevan iskuja muun muassa yhdysvaltalaisiin elokuvateattereihin, ravintoloihin ja kouluihin. al-Zarqawilla arvellaan olevan tiiviit yhteydet Al-Qaida -terroristiverkostoon.

Time-lehden mukaan amerikkalaisille turvallisuusviranomaisille on jo annettu ennakkovaroitus mahdollisista iskuista. Valkoinen talo ei kuitenkaan vahvista tietoa.

Kansallinen turvallisuusneuvonantaja Stephen Hadley kuitenkin myöntää, että raportit al-Zarqawin ja al-Qaidan lisääntyvästä yhteistyöstä ovat uskottavia ja huolestuttavia.

(MTV3-Reuters-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme