Mainos
Mainos

Lehti: Bushin suosio laskussa

Yhdysvaltain presidentti George W. Bushin suosiolukemat olivat laskussa tuoreessa mielipidemittauksessa. USA Today -lehden julkaiseman kyselyn mukaan Bushin linjaa kannattaa vain 49 prosenttia kansalaisista.

USA Today lehden kysely kertoo, että amerikkalaiset ovat tyytymättömämpiä kansakunnan suuntaan kuin kertaakaan yli kahdeksaan vuoteen. Bushille hyväksyntänsä antoi 49 prosenttia, mikä sivuaa alinta lukua hänen presidenttikaudellaan. Presidentin toimia ei hyväksynyt 48 prosenttia haastatelluista.

Tutkimuksen tehneen Gallupin mukaan kaikki tärkeimmät luvut olivat Bushin kauden huonoimpia. 55 prosenttia ei hyväksynyt sitä, miten Bush on toiminut Irakin suhteen, ja 56 prosenttia oli tyytymättömiä presidentin taloudenhoitoon.

Enemmistö amerikkalaisista, 52 prosenttia, hyväksyi kuitenkin yhä Bushin toimet terrorismin vastaisessa sodassa. Tämäkin luku oli kuitenkin alin siitä lähtien kun Gallup marraskuusta 2001 on esittänyt kysymyksen.

(MTV3)

Irakilaisvankien kohtelu on herättänyt paheksuntaa tavallisten amerikkalaisten keskuudessa.

(Kymmenen uutiset 06.05.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme