Mainos
Mainos

Lehti: Chavezin tilanne kriittinen mutta vakaa

Kuubassa olevan Venezuelan presidentin Hugo Chavezin tila on kriittinen mutta vakaa, kertoi Miamissa ilmestyvä El Nuevo Herald -lehti. Tiedot perustuvat amerikkalaisiin tiedustelulähteisiin.

Chavezille tehtiin runsas kaksi viikkoa sitten Kuubassa leikkaus. Venezuelan hallituksen mukaan presidentillä havaittiin Kuuban-matkan yhteydessä lantiossa paise, joka leikattiin onnistuneesti. Presidentin veli on kertonut, että Chavez palaa Venezuelaan kahden viikon sisällä.

Presidentin jumiutuminen Kuubaan ja epätavallinen hiljaisuus on synnyttänyt huhuja siitä, että Chavezilla olisi syöpä tai muu vakava sairaus. Venezuelan opposition mukaan Chavez ei voi hallita maata näin pitkään ulkomailta.

Presidentti katkaisi hiljaisuuden perjantaina kertomalla lyhyessä Twitter-viestissään tyttärensä ja lastenlastensa vierailusta Kuubaan. Hän ei millään lailla puuttunut Kuubassa olonsa syihin.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme