Mainos
Mainos

Lehti: Homomurhista epäillyllä suomalaiset sukujuuret

Ruotsissa poliisi tutkii, onko viime joulukuussa seksuaaliperusteisesta murhasta ja murhan yrityksestä vangittu 35-vuotias mies mahdollisesti sarjamurhaaja.

Oikeus vangitsi miehen joulukuussa 43-vuotiaan rakennustyömiehen murhasta ja 44-vuotiaan treffikaverinsa murhan yrityksestä. Expressen-lehden mukaan miehen epäillään tuntevan erityistä vihaa homoseksuaaleja kohtaan.

35-vuotiaan syyllisyyttä tutkitaan myös vuonna 2000 paljastuneeseen kolmen lapsen äidin henkirikokseen. Poliisi pelkää, että skånelaismies olisi osallinen peräti kuuteen murhaan, joista suurin osa on kohdistunut homoseksuaalimiehiin.

Epäilty on kotoisin Eslövistä Skånesta, mutta hänellä on suomalaisia sukujuuria. Iltalehden tietojen mukaan epäillyn äiti on suomalaissyntyinen. Hän sai tietää poikansa rikosepäillystä katsoessaan televisiosta vangitsemisoikeudenkäyntiä.

Äidin mukaan pojan elämää ovat vuosien ajan hallinneet huumeet ja alkoholi. Hän on saanut myös vankilatuomioita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme