Mainos
Mainos

Lehti: Poliisi rynnäköi väärään asuntoon - ei korvauksia

Poliisi etsi viime kesänä Haaparannassa ryöstäjää ja rynnäköi tästä syystä asuntoon, jossa oletti rikollisen lymyilevän. Asunto oli väärä ja siellä nukkumassa ollut nuori nainen järkyttyi pahasti.

Nainen vaati tapauksen vuoksi korvauksia. Asiasta kertoi ensimmäisenä Norrbottens Kuriren -lehti, jonka mukaan tyttö ei ole saamassa säikähdyksestään korvauksia. Poliisi katsoo, ettei nainen ole esittänyt riittäviä näyttöjä kokemistaan kärsimyksistä.

Aamulla viiden aikaan tehty rynnäkkö toteutettiin nuoren miehen löytämiseksi. Tämä oli yrittänyt aiemmin ryöstää huoltoaseman.

Asunnossa nukkunut nainen kertoi joutuneensa sokkiin, kun mustapukuiset naamioituneet miehet tunkeutuivat hänen asuntoonsa ja pakottivat mukaansa sidottuaan naisen kädet ja jalat. Naisen ei annettu pukeutua.

Poliisille kävi nopeasti selväksi, että asunto oli ollut väärä. Naiselle kerrottiin tieto vasta, kun oikea osoite rynnäkölle löytyi viereisestä asunnosta.

(MTV3-Pohjolan Sanomat)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme