Mainos
Mainos

Lehti: Soldiers of Odin sai kymmenittäin jäseniä Viron suojeluskunnasta ja armeijasta

Virossa kymmenittäin suojeluskunta Kaitseliitin jäseniä sekä maan armeijan palkollisia on lähtenyt mukaan Soldiers of Odinin toimintaan, uutisoi Eesti Päevaleht.

Facebookiin perustetussa Soldiers of Odinia tukevassa ryhmässä on lehden mukaan jo noin 5 000 jäsentä, joiden joukossa on Kaitseliitin jäseniä ja armeijan kantahenkilökuntaan kuuluvia.

Tallinnassa järjestettiin perjantaina myös ensimmäinen Soldiers of Odinin kokous, johon osallistui noin 60 miestä. Paikalla oli myös suomalaisia Soldiers of Odinin edustajia. 

Kaitseliit ja maan puolustusvoimat eivät näe ongelmaa siinä, että heidän jäseniään osallistuu vapaa-ajallaan muiden organisaatioiden toimintaan, kunhan se ei aiheuta ristiriitaa maan lakien ja organisaatioiden arvojen kanssa. 

Viron pääministeri Taavi Roivas kuitenkin kommentoi sosiaalisessa mediassa, että Virossa lakia ja järjestystä valvoo poliisi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme