Mainos
Mainos

Lemmikinruuasta löytyi rotanmyrkkyä

Asiantuntijoiden mukaan on mahdollista, että uhreja on jopa satoja.Tuotteet ovat Menu Foodsin valmistamia ja niitä myydään kaikkiaan 95:llä eri tuotenimellä.

Amerikkalaiset viranomaiset ovat saaneet vihdoin selville, mikä on tappanut viime aikoina lemmikkielämiä ympäri maata. Syynä on teollisesti valmistetussa ruuassa ollut rotanmyrkky.

Lemmikinruokaa osattiin epäillä syypääksi parisenkymmentä kissaa ja koiraa tappaneeseen epidemiaan, mutta vasta nyt ruuasta löydettiin varsinainen myrkky.

Yhdysvalloissa myynnistä vedettiin viikon aikana 60 miljoonaa purkkia lemmikkien ruokia. Kaikki olivat saman valmistajan, Menu Foodsin, valmistamia ja niitä myytiin kaikkiaan 95:llä eri tuotenimellä.

Lemmikit ovat kuolleet munuaisten vajaatoimintaan. Asiantuntijoiden mukaan on mahdollista, että uhreja on jopa satoja. Kun tieto lemmikkien ruuan myrkyllisyydestä tuli julki, täyttyivät eläinlääkäreiden vastaanotot hätääntyneistä asiakkaista.

Vielä ei tiedetä, miten rotanmyrkky on päätynyt ruokapurkkeihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme