Mainos
Mainos

Lento-onnettomuus Iranissa

Iranilainen matkustajakone on syöksynyt maahan Lounais-Iranissa. Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä, kaikki koneessa olleet 117 ihmistä saivat surmansa.

Iranilainen matkustajakone on syöksynyt maahan Lounais-Iranin vuoristoseudulla. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että koneessa oli 117 ihmistä, ja kaikki ovat saaneet surmansa.

Maan sisäisellä lennolla ollut Tupolev-mallinen kone syöksyi aamupäivällä maahan pian lähtönsä jälkeen lähellä Khorramabadin kaupunkia. Matkustajien joukossa oli myös neljä espanjalaista, jotka olivat liikematkalla Iranissa.

Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Viranomaisten mukaan kone räjähti maahansyöksyssä.

Iranin ilmailuliikenne on kamppaillut viime vuosina vaikeuksien kanssa. Yhdysvaltain pakotteiden vuoksi maan on ollut vaikeaa hankkia esimerkiksi lentokoneen varaosia.

Viime toukokuussa 30 ihmistä kuoli koneen maahansyöksyssä, mukana oli iranilaisministeri ja seitsemän parlamenttiedustajaa.

(MTV3-Reuters)

(Seitsemän uutiset 12.02.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme