Mainos
Mainos

Lentoliikenne Bangkokissa alkanut

Ensimmäinen matkustajakone on lähtenyt Thaimaan Bangkokin kansainväliseltä kentältä. Mielenosoittajat poistuivat aiemmin päivällä kentältä kahdeksan päivää kestäneen saarron jälkeen.

Ensimmäinen lento vei matkailijoita Australiaan. Tunteja aiemmin kentälle laskeutui kotimaanlento Phuketista. Kansainvälisten lentojen on määrä jatkua huomenna. Lentokenttäviranomaiset arvioivat, että tilanne palaa normaaliksi kahden päivän kuluessa.

Sadat mielenosoittajat pakkautuivat aamulla busseihin, takseihin ja autoihin ja poistuivat paikalta. He uhkaavat kuitenkin tulla takaisin, ellei valta vaihdu maassa. Parlamentin on määrä äänestää uudesta pääministeristä maanantaina.

Mielenosoittajat ilmoittivat saarron lopettamisesta eilen, kun perustuslakituomioistuin oli hajottanut valtapuolueen ja kieltänyt pääministeri Somchai Wongsawatilta osallistumisen politiikkaan viideksi vuodeksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme