Mainos
Mainos

Lentoturmassa kuolleet pääosin paikallisia venäläisiä – yksitoista ulkomaalaista mukana

Uutistoimisto CNN:n tietojen mukaan Venäjän Donin Rostovan lentokentällä sattuneessa lento-onnettomuudessa kuolleet ovat pääasiassa venäläisiä.

Venäjän hätätilaministeriön tietojen mukaan 55 matkustajasta 50 oli venäläisiä. Lentokoneen matkustajista viisi oli ulkomaalaisia. Miehistön jäsenet mukaan lukien koneessa oli 11 ulkomaalaista. 

Koneessa oli seitsemän miehistön jäsentä. He olivat Espanjasta, Kolumbiasta, Kazakstanista, Venäjältä ja Seychellien saarilta. Koneen lentäjä oli Kyprokselta. 

Hätätilaministeriö on julkaissut listan lennolla mukana olleista matkustajista. Voit katsoa venäjänkielisen matkustajaluettelon  täältä.  

Etelä-Venäjällä Donin Rostovissa sijaitseva lentokenttä on suljettu. Lääkärit ja psykologit ovat valmiudessa auttamaan lento-onnettomuudessa kuolleiden lähiomaisia.

Uutistoimisto Tassin mukaan Kremlin tiedottaja on välittänyt presidentti Vladimir Putinin surunvalittelut uhrien omaisille ja ystäville. Putinin mukaan tärkeintä on nyt tukea kuolleiden omaisia. 

Venäjän valtio on lisäksi ilmoittanut tukevansa omaisia rahallisesti noin miljoonalla ruplalla eli noin 13 000 eurolla. Huominen sunnuntai on kansallinen surupäivä Rostovin alueella.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme