Mainos
Mainos

Lentoyhtiö puolustaa leggins-kieltoaan: "Matkustajat eivät noudattaneet pukukoodiamme"

Yhdysvaltalaislentoyhtiö United Airlines on kommentoinut kohua, joka syntyi lentoyhtiön evätessä lentokoneeseen pääsyn legginseihin pukeutuneilta tytöiltä.

Sunnuntaina United Airlines esti kahden tytön nousun Denveristä Minneapolisiin lähdössä olleeseen lentokoneeseen, koska tytöillä oli jalassaan pelkät legginsit. Kolmen muun pelkkiin legginseihin pukeutuneen tytön kerrottiin päässeen lennolle sen jälkeen, kun he olivat pukeneet legginsien ylle mekot.

United Airlines puolustaa päätöstä tiedotteessaan.

Kohua herättäneen kiellon kerrotaan johtuneen siitä, että portilla käännytetyt tytöt pyrkivät lennolle lentoyhtiön työntekijöiden sukulaisille myönnettävällä alennuslipulla. 

– Tätä etua hyödyntävien katsotaan edustavan United Airlinesia. Kuten useimmilla yhtiöillä, meillä on pukukoodi, jota työntekijöiden ja sukulaisalennuksella matkustavien toivotaan noudattavan, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

– Tämän aamun matkustajat eivät noudattaneet pukukoodiamme.

Lentoyhtiö kertoo, että yhtiön työntekijöitä on muistutettu säännöstä säännöllisesti. Lentoyhtiön tavallisten asiakkaiden kerrotaan saavan pukeutua yhtiön lennoilla myös pelkkiin legginseihin.

– Tavallisille asiakkaillemme tiedoksi: legginsinne ovat tervetulleita, yhtiö päättää tiedotteensa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme