Mainos
Mainos

Libyalaissotilaita joukkoraiskauksesta syyttänyt nainen pelkää henkensä puolesta

Muammar Gaddafin miliisejä raiskauksesta ja pahoinpitelystä syyttänyt libyalaisnainen kertoo tuoreessa puhelinhaastattelussa, että hänen henkeään on uhattu toistuvasti viime aikoina.

Eman al-Obeidy tuli hetkessä koko maailman tietoisuuteen, kun hän ilmestyi viime kuussa hysteerisenä hotelliin Tripolissa ja kertoi siellä oleville ulkomaisille toimittajille joutuneensa raiskatuksi.

Al-Obeidyn mukaan Gaddafin miliisit olivat sitoneet hänet kätensä ja jalkansa, kaataneet hänen silmilleen alkoholia ja raiskanneet sekä häpäisseet hänet väkivaltaisesti kivääreillä.

Nainen kertoi eilen uutiskanava CNN:n haastattelussa, että turvallisuusviranomaiset raahasivat hänet hotellista kuulusteluihin, jotka kestivät 72 tuntia.

- Minut vapautettiin vasta sen jälkeen, kun lääkäri oli tehnyt minulle tarkastuksen ja todennut, että minut on raiskattu, kertoo al-Obeidy.

Al-Obeidyn mukaan häntä on uhattu kuolemalla, mikäli hän on vielä yhteyksissä toimittajiin tapauksen johdosta.

- He ovat uhanneet henkeäni ja sanoneet, että joudun loppuelämäkseni vankilaan, mikäli puhun vielä julkisesti raiskauksesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme