Mainos
Mainos

Liikuttava video: Jättinalle sijaistaa muurahaiskarhuvauvan äitiä

Äitinsä hylkäämä muurahaiskarhuvauva saa lohtua jättimäisestä nallekarhusta ja eläintarhan työntekijän olkapäästä lontoolaisessa eläintarhassa.

Lontoon eläintarhassa täytyi turvautua hätäratkaisuun, kun ensimmäistä kertaa äidiksi tullut muurahaiskarhu ei pystynyt pitämään huolta pienokaisestaan.

Muurahaiskarhulapset liikkuvat yleensä äitiensä selkiin tarrautuneena ja kuukausi sitten syntynyt pienokainen, joka ristittiin eläintarhassa Beanieksi, matkustaakin eläintarhan työntekijän Amy Healthin olkapäällä.

Ruokaa muurahaiskarhu saa maitopullosta ja kun unten aika tulee, muurahaiskarhu saa seurakseen suuren nallen.

– Olimme ilahtuneita, kun huomasimme muurahaiskarhumme olevan raskaana, mutta valitettavasti äiti hylki pienokaista sen synnyttyä, Health sanoo.

Kun muurahaiskarhu on kuuden kuukauden ikäinen, se esitellään muille tarhan muurahaiskarhuille. Tarkoitus olisi, että toinen muurahaiskarhunaaras ottaisi Beanien hoitaakseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme