Mainos
Mainos

Liikuttava video: Tyttö ei malttanut odottaa lupaa päästä sotilas-isänsä syliin

Kun isä on ollut armeijan leivissä kahdeksan kuukauden ajan, voi olla vaikea pidätellä halimisvimmaa jälleennäkemisessä. Varsinkin, jos ikää on kaksi vuotta.

Kaksivuotias Karis Oglesby oli vastassa kotiin saapuvia sotilaita Coloradossa viime tiistaina. Yhtäkkiä hän bongasi sotilaiden rivistä oman isänsä ja ryntäsi tämän syliin. Videolla näkyy, kuinka pieni Karis juoksee läpi juhlavaksi laitetun liikuntasalin kiiltelevissä, kultaisissa kengissään. Hän antaa isälleen halauksen ja juoksee takaisin paikalleen. Liikuttavasta tapauksesta kertoo muun muassa ABC News

– En ollut huolissani, että se olisi loukannut jotenkin tilaisuutta, kertoo Kuwaitista palannut sotilas-isä Daniel Oglesby. Tämä kotiinpaluuseremonia on järjestetty perheidemme takia – he ovat olleet kahdeksan kuukautta, lähes yhdeksän kuukautta, ilman rakkaitaan. Olin niin iloinen, kun näin ihanan, pienen tyttöni, hän jatkaa. 

Isän mukaan tyttären spontaani juoksu ja halaus olivat miellyttävä yllätys. Hän kertoo miettineensä, kuinka paljon pieni tytär muistaisi hänestä. Isä ja tytär olivat läheisiä isän lähtiessä rintamalle viime helmikuussa, mutta tytär oli silloin vasta hieman yli kaksi vuotta.

– Olin niin onnellinen, että tytär oli innoissaan nähdessään minut – ja ettei hän malttanut edes odottaa, että nopea seremonia olisi ohi, iloinen isä kertoo.

33-vuotias isä kertoo, että hän tuli paikalle juuri parahiksi Karisin syntymäpäiväksi. Tyttö täytti seremonian jälkeisenä päivänä kolme vuotta. Danielilla on lisäksi nelivuotias tyttö Layla. Miehen mukaan tyttäret ja vaimo “ovat pomoja talossa” muutaman seuraavan viikon ajan.

– Teen mitä tahansa, jotta voin korvata nämä kahdeksan kuukautta. Mitä ikinä he haluavat, sen he saavat, isä sanoo.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme