Mainos
Mainos

Lintuinfluenssa tappaa jälleen Vietnamissa

Vietnamin hallitus on vahvistanut kolmen ihmisen kuolleen lintuinfluenssaan. Alustavien testien mukaan ainakin yksi kuolleista oli kuollut viruksen vakavampaan muotoon H5N1:een.

Vietnamin hallitus on vahvistanut kolmen ihmisen kuolleen lintuinfluenssaan, Maailman terveysjärjestö WHO kertoi myöhään eilen illalla.

Vietnamin viranomaiset kertoivat WHO:lle, että alustavien testien mukaan ainakin yksi kuolleista oli kuollut viruksen vakavampaan muotoon H5N1:een.

H5N1-muoto tappoi 16 ihmistä Vietnamissa ja 8 Thaimassa tämän vuoden helmikuussa. Viranomaiset pelkäävät, että kuolonuhreja saattaa löytyä vielä lisää, kun maan eteläisten osien kaikkia kuolemantapauksia tutkitaan tarkemmin.

Lintuinfluenssaan menehtyneet henkilöt hakeutuivat sairaalahoitoon heinä-elokuussa. Järjestön mukaan sairastumiset ovat ensimmäiset virallisesti raportoidut lintuinfluenssatapaukset Vietnamissa sitten helmikuun.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme