Mainos
Mainos

Lisa Holmin murhasta tuomittu pahoinpideltiin vankilassa Ruotsissa: Kuumaa vettä kasvoille

Lisa Holmin murhaaja  Nerijus Bilevicius on pahoinpidelty vankilassa. Expressenin mukaan hänen kasvoilleen heitettiin kuumaa vettä.

Vanki pahoinpiteli toisen heittämällä tämän kasvoille kuumaa vettä Ruotsissa, kertoo Expressen. Välikohtaus sattui Norrtäljen vankilassa ja pahoinpitelyn uhri oli Lisa Holmin murhasta tuomittu Nerijus Bilevicius.

Bilevicius oli kysynyt osastonsa työpajan taukohuoneessa sellikaveriltaan kahvia, kun tämä oli heittänyt kuumat teevedet Bileviciusin kasvoille. Bilevicius oli hetken sairaalahoidossa, mutta on nyt palannut osastolle.

Pahoinpitelijä siirrettiin toiseen selliin. Hänet on tuomittu pahoinpitelystä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, laittomasta uhkauksesta ja tuhotyöstä ja hänellä on rikoshistoriaa myös vankilassa.

Hän on uhannut tappaa ja raiskata vankilan työntekijöitä ja heidän perheitään ja hänet on tuomittu seksuaalisesta häirinnästä tyydytettyään itseään vankilan edessä.

Pahoinpitelijästä tehtiin jo vuonna 2011 karkotuspäätös Kuwaitiin, mutta maa ei ottanut häntä vastaan, sillä hänellä ei ole maan kansalaisuutta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme