Mainos
Mainos

Lisää sankaritarinoita turmalaivalta - pelasti lapsen, katosi itse

Toiveet eloonjääneiden löytymisestä alkavat hiipua, mutta kaikki eivät ole vielä antaneet periksi. Turmapaikan läheiselle saarelle virtaa muun muassa kateissa olevien matkustajien sukulaisia ja ystäviä, jotka haluavat selvittää, mitä heidän rakkailleen on tapahtunut.

Italialainen Corriere della Sera kertoo, että eräs perhe on kiinnittänyt julisteita ympäri saarta. He etsivät kadonnutta, 30-vuotiasta italialaismiestä, rumpalia, joka nähtiin viimeisen kerran perjantai-iltana laivan kannella, pelastusveneisiin pyrkivien matkustajien keskellä.

Silminnäkijöiden mukaan miehellä oli jo paikka pelastusveneessä, mutta hän antoi paikkansa lapselle. Sen jälkeen hänestä ei ole kuultu mitään.

Perhe toivoo, että mies olisi pelastunut ihmeen kaupalla ja ilmoittaisi itsestään - varsinkin, kun hän "käyttäytyi kuin todellinen sankari".

(MTV3 - Corriere della Sera)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme