Mainos
Mainos

Lisää todisteita Arbogan lapsisurmajutussa

Äiti, jonka kaksi lasta tapettiin Arbogassa Ruotsissa kuukausi sitten, on tunnistanut teon tekijäksi siitä epäillyn saksalaisnaisen, kertoi Aftonbladet-lehti.

- Hän sen teki, vakuutti äiti kuulustelijoille lehden mukaan.

Ruotsin poliisi ei vahvistanut tietoa. Poliisin mukaan itsekin hengenvaarallisesti hyökkäyksessä haavoittunutta äitiä on päästy kuulemaan, mutta keskustelujen kulusta ei annettu tietoja julkisuuteen. Äiti on edelleen sairaalassa.

Poliisi kertoi kuitenkin, että näyttö saksalaisnaista vastaan on kuulemisen myötä vahvistunut. Saksalaisnaisen asianajaja puolestaan on vaatinut uutta pidätysoikeudenkäyntiä ja valittanut pidätyksestä hovioikeuteen.

Teosta epäilty 31-vuotias saksalaisnainen on pidätettynä Saksassa. Hänet ehdittiin jo kertaalleen vapauttaa riittämättömien todisteiden vuoksi. Syyttäjältä joaikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan lapset tapettiin todennäköisesti vasaralla.

Ruotsin viestinten mukaan saksalaisnaisella oli ollut suhde lasten äidin miesystävään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme