Mainos
Mainos

Lisan murhasta epäillyt Liettuan kansalaisia: Työskentelivät ladossa

Lisa Holmin murhasta epäiltynä pidätetyt miehet ovat Liettuan kansalaisia, jotka olivat töissä lähellä kahvilaa, jossa Lisa työskenteli.

Liettuan poliisi vahvistaa Aftonbladetille, että Lisa Holmin murhasta epäillyt kaksi noin 30-vuotiasta miestä ovat Liettuan kansalaisia.

– Meille on kerrottu, että he ovat työskennelleet Ruotsissa. Teemme tiivistä yhteistyötä Ruotsin poliisin kanssa, komisario Andrzej Roginski kertoo Aftonbladetissa.

– Pidätetyt eivät ole aiemmin olleet tekemisissä poliisin kanssa.

Vielä ei tiedetä, kuinka kauan epäillyt olivat olleet Ruotsissa, mutta Aftonbladetin tietojen mukaan kaikki kolme epäiltyä työskentelivät ladossa, josta Lisan hansikas löytyi. Lato sijaitsee toisella puolella tietä kuin kahvila, jossa Lisa työskenteli.

Pidätetty nainen ei ole Liettuan kansalainen. Häntä epäillään murhasta epäiltyjen miesten avustamisesta tai suojelemisesta. Epäiltyjä kuullaan tänään.

Lisa Holm ehti olla kadonneena kuusi päivää ennen kuin vahvistettiin, että hänen ruumiinsa on löydetty. Lisa katosi työpaikaltaan Blombergista viime sunnuntaina. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme