Mainos
Mainos

Lisan murhasta epäiltyjen veljesten äiti ruotsalaislehdessä: ”Tämä on täysin käsittämätöntä”

Ruotsalaislehti Expressen on haastatellut 17-vuotiaan teinitytön murhasta epäiltyjen veljesten äitiä. Murhatun Lisan tapaus on kerännyt länsinaapurissa runsaasti mediahuomiota.

Murhasta epäillyt veljekset ovat iältään 31- ja 35-vuotiaita ja kotoisin Liettuasta. Expressen kuvailee äitiä itkuiseksi ja hänen kerrotaan olevan tapauksesta hyvin järkyttynyt.

Äiti kuuli lauantaina, että hänen poikiaan epäillään murhasta koko Ruotsia kuohuttaneessa tapauksessa. 

– He ovat molemmat hyvin käyttäytyviä, eikä heistä ole koskaan aiheutunut harmia. Tämä on täysin käsittämätöntä, äiti sanoo lehdelle Liettuassa tehdyssä haastattelussa.

"Meidän piti rakentaa asunto"

Äidin mukaan veljesten piti tulla käymään kotimaassaan ensi kuussa ja nuoremman veljeksistä piti muuttaa Liettuaan pysyvästi vaimonsa ja 8-vuotiaan poikansa luokse.

– Hän on tehnyt töitä Ruotsissa kuusi vuotta ja asunut maassa kokoaikaisesti viimeiset kaksi vuotta. Meidän piti rakentaa talo hänen ansaitsemillaan rahoilla, epäillyn vaimo kertoi Expressenille samassa haastattelussa. 

Koko jutun voit lukea tästä

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme