Mainos
Mainos

Lisan surmasta epäillyistä lisätietoja – lisää todisteita löydetty

Liettualaismiehet korjasivat latoa vastapäätä kahvilaa, jossa murhattu Lisa Holm oli töissä. Poliisi kertoo Expressenille tehneensä ladosta on merkittäviä löytöjä.

Poliisi suorittaa teknistä tutkintaa latoon, josta murhatun Lisa Holmin hanska löytyi viime viikolla ja jossa Holmin murhasta epäillyt miehet työskentelivät. Tutkinnan yhteydessä on tehty lisää merkittäviä löytöjä.

– Etsimme jälkiä, joita voimme käyttää todistusaineistona, poliisin tiedottaja Tommy Nyman kertoo Expressenille.

Holmin surmasta epäillyt noin 30-vuotiaat miehet olivat matkustaneet Liettuasta Ruotsiin töiden perässä. He korjasivat ladon kattoa vastapäätä kahvilaa, jossa Lisa oli töissä.

– Yksi ei ole ollut poliisin kanssa koskaan tekemisissä, mutta toisesta meillä on joitain tietoja, kertoo liettualainen komisario Andrzej Roginski Expressenille.

Nainen, jota syytetään kahden Lisan murhasta epäillyn miehen avustamisesta tai suojelemisesta, on Ruotsin kansalainen ja siivoojana kahvilassa, jossa Lisa oli töissä.

Lisan murhaan liittyen kuullaan vielä joitain todistajia.

Lisa Holm ehti olla kadonneena kuusi päivää ennen kuin vahvistettiin, että hänen ruumiinsa on löydetty. Lisa katosi työpaikaltaan Blombergista viime sunnuntaina. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme