Mainos
Mainos

Video: Mitä Madsenin sukellusveneessä tapahtui ja miksi? MTV.fin erikoislähetys Tanskan kuohuttavasta oikeudenkäynnistä

Tanskalaiskeksijä Peter Madsenin oikeudenkäynti alkaa tänään Kööpenhaminassa. MTV Uutisten toimittaja Tiia Palmén on paikan päällä seuraamassa oikeudenkäynnin tapahtumia. 

Madsenia syytetään ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta sekä muun muassa seksuaalirikoksesta. MTV Uutiset seuraa huomenna aamusta alkaen niin kutsutun sukellusvenemurhan oikeudenkäyntiä niin verkossa, Huomenta Suomessa kuin kello 12.45 alkavassa netin erikoislähetyksessä.

Vielä ei tiedetä, kuullaanko oikeudessa Madsenia itseään.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran juontamassa lähetyksessä kerrotaan Tanskan oikeussalin tapahtumien lisäksi se, miten erikoinen vyyhti lähti aukeamaan.

Lähetyksessä kuullaan muun muassa rikosoikeuden asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, miten poikkeuksellisesta teosta on kyse. 

Lisäksi Madsenin persoonaa puidaan sekä asiantuntijan että hänet tavanneen ihmisen kommenttien kautta.

Toimittaja Kim Wall katosi viime kesänä, kun hän oli tekemässä juttua sukellusveneessä tunnetun keksijän Peter Madsenin kanssa. Monta kertaa vaihtuneiden tarinoiden jälkeen Madsen myönsi, että Wall oli kuollut sukelluksen aikana. 

Naisen ruumiista paloiteltuja osia löytyi useasta paikasta Kööpenhaminan vesistöstä. 

 

MTV Kööpenhaminassa. Toimittaja Tiia Palmén ja kuvaaja John Palmén.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme