Mainos
Mainos

MTV.fi seuraa maratonshowta: Ottaako Putin kantaa Pohjoismaiden puolustukseen?

Venäjän presidentti Vladimir Putin pitää tänään perinteisen Suora linja -maratoninsa.

Suoraa linjaa voi seurata suorana MTV Uutisten nettisivuilla. Livelähetys alkaa kello 12 Suomen aikaa. Sen keskeinen sisältö käännetään suomeksi tähän artikkeliin ajantasaisesti.

Jelena Leppänen
Jelena Leppänen

Aiempien vuosien tapaan Putin vastaa tv-lähetyksessä eri puolilta maata tuleviin kansalaiskysymyksiin puhelin- ja videoyhteyksien välityksellä.

Putin on ottanut tilaisuudessa usein esiin myös ajankohtaisia kansainvälisiä asioita ja lähettänyt näin epäsuorasti sanomaansa myös ulkomaille.

Kysymyksistä ei ole pulaa - Kremlin mukaan kysymyksiä on jo nyt tullut yli kaksi miljoonaa. Lähetys saattaakin kestää useita tunteja.

Länsimaiden suuntaan voi lähes varmasti odottaa tulevan ryöpytystä liittyen Ukrainaan ja talouspakotteisiin. Putin viittaa myös varmasti Naton lisääntyneeseen aktiivisuuteen Euroopassa, mahdollisesti jopa Pohjoismaiden tiivistyneeseen puolustusyhteistyöhön.

Sisäpolitiikassa Putinin lienee pakko vastata kysymyksiin talousvaikeuksista, ruplan rajuista kurssiheilahteluista, puskurirahastojen ehtymisestä ja armeijan resursseista.

 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme