Mainos
Mainos

Loman karmea käänne: Nainen joukkoraiskattiin Italiassa, aviomiestä pahoinpideltiin vieressä – nuorimmat pidätetyt vasta 15- ja 16 -vuotiaita

Italian poliisi on pidättänyt nyt kaikkiaan neljä miestä epäiltynä brutaalista joukkoraiskauksesta Riminin lomakohteessa Italiassa, kertoo verkkojulkaisu TheLocal.it.

Viimeisimpänä pidätetty 20-vuotias mies on ainoa täysi-ikäinen epäiltyjen joukossa. Muut pidätetyt ovat 15-, 16- ja 17-vuotiaita.

Puolalaispariskunnan lomamatka sai järkyttävän käänteen, kun he joutuivat hyökkäyksen kohteeksi rannalla elokuun lopulla.

26-vuotias nainen raiskattiin hiekkarannalla useaan otteeseen hänen puolisonsa edessä. Raiskauksiin osallistui neljä miestä. Naisen aviomiestä puolestaan pahoinpideltiin rajusti. Miehen päähän lyötiin niin kovaa, että hän meni tajuttomaksi. Pariskunta myös ryöstettiin.

Epäillyt jäivät melko nopeasti kiinni, koska he olivat tallentuneet valvontakameravideolle.

15- ja 17-vuotiaat veljekset paljastuivat, kun heidän isänsä oli tunnistanut poikansa televisiokuvasta. Veljekset ilmoittautuvat poliisille itse isän käskystä.

Vanhimman pidätetyistä kerrotaan olevan kotoisin Kongosta. Hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty, mutta hän oli saanut oleskeluluvan Italiaan vuoteen 2018 asti humanitaarisiin syihin perustuen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme