Mainos
Mainos

Lontoolaiskasarmilla räjähti pommi

14-vuotias armeijan kadetti haavoittui eilisiltana räjähdyksessä Länsi-Lontoossa. White Cityn kasarmialueella sattuneen räjähdyksen syy ei ole toistaiseksi tiedossa. Nuorukainen sai melko vakavia vammoja käsiinsä ja rintaansa ja hänet on toimitettu sairaalaan.

Kadetti oli poiminut vieraan esineen käsiinsä ennen räjähdystä. Uutistoimisto AFP:n saamien tietojen mukaan nuorukainen menetti onnettomuudessa kätensä. Nuori kadetti oli alueella ilmeisesti osallistuakseen tukikohdassa illalla pidettävään paraatiin. Alue on nyt eristetty ja terrorisminvastaiset joukot tutkivat parhaillaan ympäristöä.

Isku tehtiin territoriaaliarmeijan kasarmille, joka on Britannian armeijasta erillään oleva reserviyksikkö. Pieniä, Pohjois-Irlannin rauhansopimusta vastustavia sissiryhmiä on aikaisemmin syytetty vastaavista iskuista Britanniassa. Viime viikolla Britannian ja Yhdysvaltain tekemän Irakin-iskun jälkeen myös arabimaailman kostoiskuja on pelätty entistä enemmän.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme