Mainos
Mainos

Lontoon katastrofin silminnäkijät kertovat järkyttävästä näystä: Äiti heitti vauvan turvaan liekehtivän tornitalon ikkunasta

Lontoon tuhoisen tornipalon silminnäkijät ovat kertoneet tiedotusvälineille talon asukkaiden järkyttävistä ja epätoivoisista teoista.

– Kaikki olivat sokissa ja juoksivat karkuun sekä kirkuivat, eräs korttelin asukas Michael Paramasivan kertoi BBC:lle.


Paramasivan kertoi myös puhuneensa talossa asuvan äidin kanssa, jolla on kuusi lasta. Äiti oli lähtenyt lasten kanssa pakoon yläkerroksissa sijaitsevasta asunnosta.

– Kun he pääsivät alakertaan, mukana oli vain neljä lasta. Hän (äiti) on nyt murtuneena.

Paloa sivusta seurannut Samira Lamrani kertoo nähneensä, kuinka nainen heitti vauvansa turvaan yhdeksännen tai kymmenennen kerroksen ikkunasta.

– Ikkunat olivat hieman raollaan ja nainen elehti aikovansa heittää lapsen alas. Hän viittilöi, että joku ottaisi lapsesta kopin. Joku mies juoksi paikalle, ja onnistuikin saamaan lapsen kiinni.

Myös Tamara-niminen silminnäkijä vahvistaa BBC:lle, että ihmiset yrittivät pelastaa lapsiaan heittämällä näitä alas.

– Ihmiset huusivat ikkunoissa apua, heittivät lapsia ulos ja huusivat pelastamaan nämä.

Tamara kertoo myös nähneensä, kuinka tuli lopulta levisi huoneisiin, joissa ihmiset olivat. Liekit nielivät kokonaisia asuntoja.

Reuters ei ole kyennyt vahvistamaan silminnäkijöiden kertomusten paikkaansa pitävyyttä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme