Mainos
Mainos

Lontoon keskustassa panttivankidraama – mies uhkaa räjäyttää itsensä

Lontoossa mies on ottanut panttivankeja toimistorakennuksessa kaupungin keskustassa. Poliisi on eristänyt alueen Tottenham Court Roadilla ja evakuoinut satoja ihmisiä lähirakennuksista.

Miehellä on tiettävästi neljä panttivankia ajokoulun toimitiloissa. Sky Newsin mukaan mies oli aiemmin hakenut rekkakorttia, mutta ei ollut läpäissyt koetta.

Poliisi hälytettiin paikalle, kun mies oli ryhtynyt heittelemään tietokoneita, huonekaluja ja papereita rakennuksen viidennen kerroksen ikkunoista.

— Hän oli sitonut itseensä bensakanistereita ja uhkasi räjäyttää toimiston. Hän sanoi, ettei välitä enää elämästään tai mistään muustakaan ja aikoo räjäyttää kaikki, kertoi pakenemaan päässyt ajokoulun johtaja Abby Baafi Youtubessa julkaistulla videolla.

Sky Newsin mukaan poliisi on määrännyt tarkka-ampujia läheisten rakennusten katoille. Paikalla on myös räjähdeasiantuntijoita ja panttivankineuvottelija.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme