Mainos
Mainos

Lontoon konekaappaus päättyi rauhallisesti

Lontooseen pakotetun sudanilaisen matkustajakoneen kaappaus päättyi tänään ilman verenvuodatusta. Hieman aiemmin kaappaajat olivat vapauttaneet kaikki panttivankeina olleet matkustajat. Koneessa oli kaikkiaan 199 ihmistä.

Poliisin mukaan kaappaajat olivat esittäneet vaatimuksen, että he haluavat olla yhteydessä Lontoossa olevaan maamiehensä. Poliisi sanoi myöhemmin tavoittaneensa irakilaisen miehen. He ovat myös pyytäneet turvapaikkaa Englannista.

Suurin osa koneen matkustajista on sudanilaisia, mutta joukossa on myös irakilaisia, jordanialaisia, palestiinalaisia, syyrialaisia ja saudeja.

Eilen illalla Sudanissa kaapattu, noin kahtasataa matkustajaa kuljettava matkustajakone laskeutui aamulla Stanstedin lentokentälle Lontoon lähettyville. Kone kaapattiin sen ollessa matkalla Sudanin pääkaupungista Khartumista Jordanian pääkaupunkiin Ammaniin.
(STT-Reuter-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme