Mainos
Mainos

Lontoon puukotuksesta epäiltyä syytetään murhasta ja viidestä murhan yrityksestä

Lontoon puukotustapauksesta epäiltyä miestä syytetään murhasta ja viidestä murhan yrityksestä, kertoo paikallinen poliisi. 19-vuotias somalitaustainen Norjan kansalainen tappoi yhdysvaltalaisen naisen ja haavoitti viittä muuta ihmistä Lontoossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. 

Poliisin julkaisemassa lausunnossa kerrotaan, että epäilty on poliisin säilössä, ja hänet viedään oikeuden eteen myöhemmin tänään alustavaa kuulemista varten. 

Iskussa haavoittuneista viidestä ihmisestä yksi on edelleen sairaalassa. Hän on britannialainen. Hänen lisäkseen iskussa haavoittui uusimpien tietojen mukaan yhdysvaltalainen, kaksi australialaista ja yksi israelilainen. Aikaisemmin on kerrottu, että kaksi haavoittuneista olisi ollut Israelista ja yksi Australiasta.

Kuolonuhri oli 64-vuotias nainen Yhdysvalloista.

Poliisi on aikaisemmin sanonut, ettei tutkimuksissa ole löydetty viitteitä siitä, että epäilty olisi radikalisoitunut tai hänellä olisi ollut terroristisia motiiveja. Poliisi epäilee, että teon taustalla olisivat miehen mielenterveysongelmat.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme