Mainos
Mainos

Lontoon uhkaavassa tulipalossa ei tiettävästi uhreja

Lontoon historiallisessa keskustassa on roihunnut uhkaava tulipalo toimistorakennuksessa. Paikalla oli kuutisenkymmentä palomiestä ja 12 paloautoa. Liekkejä vastaan taisteltiin Breams Buildingissä Chancery Lanella.

Kenenkään ei kuitenkaan tiedetä jääneen loukkuun rakennukseen tai loukkaantuneen palossa. Poliisi eristi vaarallisen alueen ja evakuoi ihmiset toimistoista ja kaupoista sen sisällä.

- Paksua mustaa savua kohoaa kymmenien metrien korkeuteen, ja liekkejä näkyy, kuvaili tilannetta Dick Durham Yachting Monthly -aikakauslehden toimittaja, jonka työpaikka on parinsadan metrin päässä palavasta rakennuksesta.

- Emme kuulleet mitään. Ei ollut mitään räjähdystä, kertoo Durham edelleen.

Palavan rakennuksen viides kerros oli laajalti tulen vallassa samoin kuin katto. Rakennuksessa toimistoaan pitää muun muassa Special Immigration Appeals Commission (SIAC) eli maahanmuuttoasioiden vetoomuskomissio. Komissio valvoo tapauksia, joissa terrorismista epäilty odottaa karkottamistaan.

Palokunnan mukaan palon syytä ei vielä tiedetä.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme