Mainos
Mainos

Lontoon veriteoissa kuolleiden määrä noussut seitsemään – loukkaantuneita ainakin 48

Lontoon veriteoissa kuolleiden määrä on noussut seitsemään, kertoo poliisi. Haavoittuneita on ainakin 48.

Uhrien joukossa on ainakin kaksi ranskalaista ja yksi australialainen. Suomen ulkoministeriön mukaan toistaiseksi ei ole tullut tietoa, että uhrien joukossa oli suomalaisia.

Lontoon poliisin päällikön Cressida Dickin mukaan poliisi uskoo tällä hetkellä, että viime yön hyökkäyksiin ei osallistunut muita kuin ne kolme miestä, jotka poliisi ampui.

Hyökkäys alkoi London Bridge -sillalla noin kello kymmenen aikaan eilen illalla. Siellä epäillyt ajoivat pakettiautolla jalankulkijoiden päälle. Poliisin mukaan epäillyt jatkoivat sen jälkeen ajoaan London Bridge -sillalta läheiselle Borough Market -torialueelle, missä he nousivat autostaan ja alkoivat puukottaa ihmisiä.

Suomen Lontoon suurlähetystön mukaan Lontoossa kannattaa edelleen välttää London Bridgen ja Borough Marketin aluetta. Myös paikallisviranomaisten ohjeita kannattaa seurata ja tehdä matkustusilmoitus.

Lähetystön mukaan myös London Bridgen ja Boroughn metroasemat on suljettu..

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme