Mainos
Mainos

Los Angelesin lentokenttä avattu ampumisen jälkeen

Lähes kaikki Los Angelesin lentokentän terminaalit on avattu uudelleen eilisen ampumavälikohtauksen jälkeen, kertoo uutiskanava CNN. Kolmosterminaali, jossa ampumavälikohtaus sattui, pysyy kuitenkin yhä kiinni. 

Kenttä suljettiin eilen, kun kentälle saapunut mies avasi tulen terminaalissa. Ampumisessa kuoli ainakin yksi ihminen ja loukkaantui seitsemän. Lisäksi tapaus vaikutti noin 750 lentoon, joita jouduttiin perumaan tai ohjaamaan muualle. 

Poliisin mukaan teosta epäillään 23-vuotiasta yhdysvaltalaismiestä. Hän loukkaantui laukausten vaihdossa poliisin kanssa ja on tällä hetkellä hoidettavana sairaalassa. 

Los Angelesin pormestarin Eric Garcettin mukaan miehellä oli mukanaan niin suuri määrä ammuksia, että hän olisi käytännössä voinut ampua kaikki terminaalissa olleet, jollei poliisi olisi onnistunut pysäyttämään häntä. 

Teon motiivista ei ole tietoa. Poliisin mukaan mies toimi yksin mutta terrorismin mahdollisuutta ei voida sulkea pois. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme