Mainos
Mainos

Luistelisitko sinä tällaisella jäällä? Huvipuisto jäädytti tuhansia kuolleita kaloja luistinradalle

Japanissa huvipuisto avasi luistinradan, joka herätti kävijöissä niin suurta kauhistusta, että se piti sulkea.

Länsi-Japanissa Fukuokassa sijaitseva Space World-huvipuisto avasi "Jääakvaarioksi" kutsutun luistinradan, joka oli kaukana tavanomaisesta luistelupaikasta.

Ympärysmitaltaan 250 metriseen luistelukenttään oli syväjäädytetty näytteille yhteensä 5000 kuollutta kalaa, 25 eri lajista. Osa kaloista oli sijoitettu jäähän niin, että ne muodostivat sanoja.

Huvipuisto markkinoi luistelukenttää "ennennäkemättömänä nähtävyytenä". Sitä se olikin, mutta hieman eri tavalla kuin huvipuisto ajatteli. Jo avajaispäivänä sosiaalinen media tulvi kuvia näyttelystä, jota kävijät pitivät "mauttomana" ja "elämän häpäisynä". Näyttely pitikin sulkea asiakkaiden ja eläinten oikeuksien puolustajien kovan vastustuksen vuoksi viime maanantaina.

Uutistoimisto NHK kertoo, että kalat olivat olleet kuolleita jo ennen hyisen akvaarion tekemistä, ja että huvipuisto aikoo pitää kaloille messun, ennen uuden, kalattoman jään asentamista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme