Mainos
Mainos

Lumi sekoittaa yhä joululiikennettä ympäri Eurooppaa

Lumisateet hankaloittavat edelleen lentoliikennettä ympäri Eurooppaa. Keski- ja Länsi-Euroopan lumisateet ovat viivästyttäneet lentoja myös Suomessa. Lähes kaikki Finnairin kaukoliikenteen lennot kulkevat tällä hetkellä aikataulustaan myöhässä.

Britanniassa halpalentoyhtiö EasyJet on perunut kaikkiaan 150 lentoa lumisateen vuoksi. Myös British Airways ja Ryanair ovat varoittaneet lentojen peruutuksista ja myöhästymisistä.

Italiassa rankan lumentulon vuoksi on suljettu Malpensan kenttä Milanossa sekä Genovan ja Veronan lentokentät. Lisäksi useita Italian muilta kentiltä lähteviä lentoja on jouduttu perumaan.

Saksassa Frankfurtin kenttä on jälleen avattu. Kenttä oli suljettuna seitsemän tuntia viime yönä sankan lumisateen ja kiitoratojen jäätymisen vuoksi. Ongelmia on ollut myös Berliinissä Tegelin kentällä.

Englannin kanaalin ali kulkeva Eurostar-juna on palannut liikenteeseen. Junayhteys on ollut poikki kolme päivää lumen ja kylmyyden vuoksi. Junayhtiön mukaan seisauksen aiheutti perjantaina satanut harvinaisen puuterimainen lumi.

(MTV3 - STT - AFP - DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme