Mainos
Mainos

Lumimyrskyt ja tornadot riepottelivat Yhdysvaltojen keskiosia

Lumimyrskyt ovat sotkeneet liikenteen niin maalla kuin ilmassakin. Esimerkiksi Chicagon lentokentillä jouduttiin perumaan lähes 250 lentoa.

Lumimyrskyt, ukkonen ja tornadot ovat riepotelleet Yhdysvaltain keskiosia. Myrskyrintaman odotetaan päivän aikana liikkuvan kohti itää ja saapuvan huomenna Illinoisin ja Indianan osavaltioihin.

Dumasin kaupungissa Arkansasissa useat ihmiset loukkaantuivat ja kymmenittäin taloja ja liikkeitä tuhoutui, kun ainakin yksi tornado iski kaupungin keskustaan. Osavaltion johto määräsi kansalliskaartin auttamaan raivaustöissä.

Coloradossa lumimyrsky aiheutti kymmenien autojen ketjukolarin. Denveristä Kansasin osavaltion rajalle johtava valtatie jouduttiin sulkemaan lumentulon vuoksi. Wisconsinissa seitsemän ihmistä kuoli myrskystä johtuvissa liikenneonnettomuuksissa.

Chicagon alueen lentokentillä peruttiin liki 250 lentoa. United Airlines -lentoyhtiö peruutti myrskyn vuoksi kaikki lentonsa, muiden yhtiöiden tyytyessä satunnaisiin peruutuksiin ja viivästyksiin.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme