Mainos
Mainos

Maailman suurin interaktiivinen baari toimii suomalaistekniikalla

Tokiossa on avattu suomalaisiin monikosketusnäyttöihin perustuva baari. Graffiti Bar:issa kaikki pöytäpinnat ovat kosketusnäyttöjä, joiden sisältö koostuu visuaalisista tehosteista, ruoka- ja juomalistoista, peleistä sekä viihteestä.

Näytöt ja käyttöliittymän baariin on toimittanut suomalainen MultiTouch Oy.

Baarin näytöillä asiakkaat voivat piirtää yhdessä graffiteja, selata ruoka- ja juomalistoja, tehdä tilauksia, pelata pelejä ja nauttia baarin viihdetarjonnasta. Pöydillä näkyvät virtuaaliset shamppanjakuplat, salamat ja valosuihkeet reagoivat asiakkaiden kosketukseen ja pöydälle laitettuihin esineisiin.

Pöydät tunnistavat myös niiden päälle lasketut VIP-asiakkaiden kortit, jotka avaavat vain heille tarkoitetut lisäpalvelut.

Pöydät sijoitettu näyttöjen ehdoilla

Baaritiski ja loungepöydät on rakennettu MultiTouchin näyttöjen ympärille. Huonekaluissa on 46- ja 32-tuumaisia LCD-näyttöjä sekä kaksi kosketusnäyttöseinää.

120-paikkainen baari sijaitsee Tokiossa Roppongin suurella ostoskeskusalueella.

Monikosketusnäyttöseinät ja -pöydät olivat käytössä myös Chilen paviljongissa Shanghain maailmannäyttelyssä. Tekniikkaa käytetään myös Australian kansallismuseossa Canberrassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme