Mainos
Mainos

Maailmankuulut tikka ja lumikko saivat muistotaulun

Lontoon lähellä sijaitsevaan Hornchurchin luonnonpuistoon on pystytetty taulu, joka muistuttaa vierailijoita viimeviikkoisesta merkkitapauksesta.

Maailmalle levisi uutinen puistossa otetusta valokuvasta, jossa vihertikka lentää selässään ilmielävä lumikko.

Kyltissä kerrotaan, että tämä on tikalla ratsastavan lumikon kotipaikka. Muistotaulussa on myös siluettikuva lentävästä kaksikosta.

Idean isä on paikallinen asukas Stephen Cross kollegoineen Karmarama-mainostoimistosta.

– Kun näin kuvan ajattelin, että se on vuoden kuva. Kuullessani, että se on kuvattu omassa puistossamme pidin sitä kaikkien aikojen parhaana otoksena, Cross riemuitsee.

Kaverukset pystyttivät muistotaulun viime lauantaina omin luvin. Crossin mukaan Hornchurchin asukkaat ovat hyvin ylpeitä tapauksen tuomasta julkisuudesta ja hän toivoo, että taulu saisi jäädä puistoon.

Kuvan ottanut harrastelijavalokuvaaja Martin Le-May kertoi ITV-kanavan nettisivuilla, että lintu vaikutti hyvin hätääntyneeltä. Kyseessä ei siis tainnut olla kaverusten lento vaan saalistustilanne.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme