Mainos
Mainos

Maailmanlopulle irvaillaan Facebookissa: "Noudattaako se aikavyöhykkeitä?"

Täksi päiväksi maailmanloppua ennustanut eBible Fellowship on Wikipedian mukaan yhden miehen pyörittämä kristillinen lahko, joka on ennustanut maailmanloppua ennenkin. Lahkon päämaja on on Philadelphiassa, Yhdysvalloissa.

Lahko toimii lähinnä netissä, eikä sillä ole omaa kirkkoa. Lahkolla on kuitenkin tapaaminen kerran kuussa. 

eBible Fellowshipilla on Facebook-sivut, jolla on lähes 600 000 seuraajaa. Sivuilla on käyty viime päivinä vilkasta keskustelua maailmanlopusta. Osa ottaa asian huumorin kannalta, kuten eräs kirjoittaja Uudesta-Seelannista.

– Okei, tällä kertaa maailmanloppu todella tulee. Onko sitten kaikkina niinä muina kertoina Jumala ollut, että ”LOL, JK” [laughing out loud, just kidding]. Olen Uudessa-Seelannissa ja haluaisin kysyä noudattaako maailmanloppu aikavyöhykkeitä? Täällä päin maailmaa on jo 7.10. Toistaiseksi minulla on ollut vain lievää ripulia ja olen nähnyt lokkien tappelevan peruunasalaatista, vääräleuka kirjoittaa.

Maailmanlopun piti tulla lokakuussa vuonna 2011, mutta kun näin ei käynytkään, siirtyi ennustus maailmanlopusta päivämäärälle 7.10.2015.

Lahkon perustajan ja johtajna Chris McCannin mukaan vuoden 2011 toukokuun jälkeen Jumala alkoi miettiä kenet hän pelastaa. eBible Fellowshipin mukaan Jumala suunnitteli käyttävänsä tähän tarkoitukseen 1 600 päivää.

Lähde: Wikipedia, Guardian-lehti

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme