Mainos
Mainos

Madeleine McCannin etsinnät päättyivät toistaiseksi – tytön vanhemmilta toiveikas viesti

Portugalissa uudelleen käynnistetyt Madeleine McCannin etsinnät on saatu päätökseen. Maastoetsinnöissä sekä kaivauksissa ei löytynyt tyttöön liittyviä jälkiä tai todisteita, kertoo Sky News.

Madeleinen vanhemmat Kate ja Gerry McCann kertovat olevansa hyvin tyytyväisiä Praia da Luzissa yli viikon kestäneisiin etsintöihin.

McCannien mukaan löytöjen puute todistaa, että heidän tyttärensä voi olla yhä hengissä.

– Pidämme rohkaisevana sitä, että intensiivisistä etsinnöistä huolimatta Madeleinesta ei löytynyt jälkiä. Tämä vahvistaa uskoamme, että hän voi yhä olla hengissä, pariskunta sanoi tiedotteessa.

– Kadoksissa olevan lapsen vanhempina olemme aina halunneet, että tapausta tutkitaan niin pitkälle kuin se on mahdollista. On ilahduttavaa tietää, että tulevina kuukausina tehdään vielä paljon työtä Britannian ja Portugalin viranomaisten yhteistyönä.

– Haluamme kiittää kaikkia mukana olleita heidän panoksestaan ja kaikkia ihmisiä, jotka ovat kertoneet havainnoistaan.

Britannian poliisin mukaan nyt suoritetut etsinnät olivat vasta ensimmäinen vaihe isoa tutkintaa, josta on sovittu Portugalin viranomaisten kanssa. Uusia etsintöjä on tarkoitus aloittaa lähiaikoina.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme