Mainos
Mainos

Madeleine McCannin etsintä on maksanut jo lähes 14 miljoonaa – etsintä jatkuu yhä

Kahdeksan vuotta sitten kadonneen Madeleine McCann katoamismysteerin ratkaisuun on käytetty lähes 14 miljoonaa euroa, kertoo Britannian hallitus.

Britannian sisäministeriöstä kerrotaan, että 3-vuotiaana kadonneen Madeleinen etsintään oli kesäkuun loppuun mennessä käytetty vähän yli 10 miljoonaa puntaan, eli yli 13,7 miljoonaa euroa. Tämän lisäksi etsintöihin on varattu seuraavalle vuodelle noin 2,7 miljoonaa euroa.

Asiasta kertovat esimerkiksi BBC ja CNN

Madeleine katosi maaliskuussa 2007 Portugalin Praia da Luzin lomakohteessa. Hänen vanhempansa jättivät Madeleinen ja tämän nuoremmat sisarukset nukkumaan ja menivät läheiseen ravintolaan. Kun äiti Kate McCann tuli hotelliin katsomaan lapsiaan kymmenen aikaan illalla, Madeleine oli kadonnut.

Useita epäiltyjä tapaukseen liittyen on kuulusteltu, mutta tytön katoaminen on yhä mysteeri. Viime vuonna Britannian poliisi tutki Madeleinen katoamispaikan lähellä olevaa kaatopaikkaan, mutta tytöstä ei löytynyt jälkeäkään. Portugalin ja Britannian viranomaiset jatkavat yhä Madeleinen etsintöjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme