Mainos
Mainos

Madeleine-tapauksessa tukku uusia vihjeitä

Portugalissa toukokuussa kadonneen brittityttö Madeleine McCannin etsinnät eivät ole tuoneet tulosta uusista johtolangoista huolimatta.

Kolmevuotias Madeleine McCann katosi toukokuun alussa perheensä loma-asunnosta Praia da Luzista Portugalissa. Nyt jo neljä vuotta täyttäneen Madeleinen vanhemmat eivät ole luopuneet toivosta löytää lastaan elossa. Joulun alla esitetty uusi vetoomus on tuonut noin 350 uutta vihjepuhelua Madeleinen löytämiseksi.

Portugalin poliisi on saanut tutkittua Britannian viranomaisten toimittaman 52 pedofiiliepäillyn listan. Lista sisälsi brittipedofiilejä, joilla on yhteyksiä Portugaliin tai he asuvat siellä.

- Listan ulkopuolella on myös henkilöitä, joiden tekemisiä pitäisi tutkia, totesi Madeleinen vanhempien tiedottaja Clarence Mitchell.

Vanhempien palkkaamat yksityisetsivät etsivät nyt 32-vuotiasta brittimiestä, joka työskenteli baarissa noin 200 metrin päässä Madeleinen katoamispaikasta. Mies oli lähetellyt 12-vuotiaalle brittitytölle härskejä tekstiviestejä, ja lähti pakoon viestien tultua tytön vanhempien tietoon. Mies katosi ennen Madeleinen sieppausta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme