Mainos
Mainos

Mafialegenda osoittautui todeksi New Yorkissa: Rannalta löytyi ruumis ”betonikengät” jalassaan

Mafiaelokuvista tuttu murhaustapa, jossa uhrin jalat valetaan betoniin ennen veteen heittämistä, vaikuttaisi muuttuneen todeksi New Yorkissa tehdyn ruumislöydön myötä. Asiasta kertoo The New York Times.

New Yorkin Brooklynin rantaan huuhtoutui muutama päivä sitten ruumis, jonka pää oli kääritty ilmastointiteippiin ja jalat upotettu betonilla täytettyihin sankoihin. Uhri on tunnistettu paikalliseksi 28-vuotiaaksi Peter Martineziksi.

Poliisin mukaan Martinezilla oli takanaan lukuisia pidätyksiä. Hänen tyttöystävänsä oli ilmoittanut hänet kadonneeksi helmikuussa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Ruumis on ilmeisesti ajautunut rantaan hiljalleen veden virtausten mukana. Poliisi ei kuitenkaan tiedä kauan ruumis on pohjassa ollut. Hänen vaatteensa oli koskemattomat ja hänen tatuointinsa oli edelleen nähtävissä. Murhaaja ei vielä perjantaina ollut poliisin tiedossa eikä asian tiimoilta ole tehty pidätyksiä.

Myös historioitsijat ovat olleet löydöstä hämillään. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun elokuvista tuttu murhaustapa on todistetusti toteutettu myös tosielämässä.

– En ole ikinä kuullut tällaista tapahtuneen aikaisemmin, mafiamurhista paljon kirjoittanut rikoskirjailija Mike Dash kommentoi The New York Timesille.

– Tämä on ollut urbaanilegenda. Uskoisin tämän löydön olevan ensimmäinen laatuaan.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme