Mainos
Mainos

Mahathir: Sota kääntymässä islamin vastaiseksi

Yhdysvaltain johdolla käytävä terrorismin vastainen sota näyttää yhä enemmän sodalta islamia vastaan, sanoi Malesian pääministeri Mahathir Mohamad tänään.

Mahathir on tukenut terroriristijahtia, mutta tuominnut iskut Afganistaniin. Hänen mukaansa puheet siitä, että Irak olisi seuraava kohde, saattavat levittää levottomuutta muslimien keskuudessa.

-Emme haluaisi sanoa tätä, mutta terrorismin vastainen sota alkaa näyttää yhä enemmän sodalta muslimeja vastaan, hän sanoi terrorismia käsittelevät kokouksen avajaispuheessa.

Mahathirin mukaan tästä mielikuvasta päästään, jos muslimeja terrorisoivia ihmisiä vastaan ryhdytään toimiin. Tässä hän viittasi Israeliin.

-Ehkäpä maailma ei ole valmis rankaisemaan israelilaisia. Mutta maailman pitäisi ainakin ryhtyä suojelemaan palestiinalaisia, erottamaan heidät israelilaisista, Mahathir sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme