Mainos
Mainos

Malaysia Airlines julkaisi tahdittoman tviitin ja pyysi anteeksi

 “Haluat mennä jonnekin, mutta et tiedä minne?” Lentoyhtiö Malaysia Airlines julkaisi eilen kyseisen tviitin, mutta poisti sen tänään tililtään ja pyysi anteeksi.

Tviitti ei ollut ehkä se onnistunein, kun samaan aikaan Intian valtamerestä etsitään yhä Malaysia Airlinesin matkustajakonetta, joka hävisi mysteerisesti viime maaliskuussa. Koneessa oli 239 matkustajaa.

Yhtiö ilmoitti, ettei se missään nimessä halunnut tarkoituksellisesti loukata kenenkään tunteita, vaan ainoastaan inspiroida matkustajia, kertoo NBC News.

Kyseessä ei ole ensimmäinen tahditon kömmähdys yhtiöltä, jonka matkustajakone ilmeisesti ammuttiin ohjuksella alas Itä-Ukrainassa heinäkuussa. Tuolloin kaikki koneessa olleet 298 ihmistä saivat surmansa.

Syyskuussa Malaysia Airlines julkaisi nimittäin markkinointitarkoituksessa kilpailun otsikolla: "My Ultimate Bucket List". Bucket list -käsite merkitsee listaa erilaisista asioista, jotka henkilö haluaisi tehdä ennen kuolemaansa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme