Mainos
Mainos

Malesia: sotilastutka ehkä havaitsi turmakoneen

Malesian viranomaiset eivät aio luovuttaa kadonneen matkustajakoneen etsinnöissä. Konetta etsitään niin kauan kunnes se löydetään, vakuutti liikenneministeri.

Koneen etsintöjä tehdään laajalla alueella Etelä-Kiinan merellä ja Malakansalmessa, ministeri kertoi tiedotustilaisuudessa. Etsinnöissä on mukana kymmeniä aluksia ja lentokoneita.

Malesian ilmavoimat kiisti eilen levinneen tiedon, jonka mukaan sotilastutka olisi havainnut koneen lauantaina Malakan niemimaan luona. Kone oli kaukana siitä kohdasta, jossa se edellisen kerran havaittiin.

Tiedon kiistänyt ilmavoimien komentaja Rodzali Daud kuitenkin huomautti, että kone saattoi muuttaa reittiään ja tieto on vielä tarkistettava. 

Matkustajakone katosi lauantaina vastaisena yönä Malesian ja Vietnamin välisellä merialueella. Koneesta tai sen osista ei ole saatu sen jälkeen minkäänlaisia tietoja. 

Viranomaisten mukaan etsintöjen tärkein tavoite on koneen ja sen mustien laatikoiden löytäminen.

 Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme