Mainos
Mainos

Etelä-Ruotsissa Malmössä ammuttu kadulla – ainakin neljä haavoittunut

Etelä-Ruotsissa Malmössä neljä ihmistä on haavoittunut ampumisessa kadulla. Ampuminen sattui iltaseitsemän maissa Ruotsin aikaa Censorsgatanilla Etelä-Malmössä. 

Sanomalehti Expressenin haastattelemien silminnäkijöiden mukaan sitä saattoi edeltää takaa-ajo. Ampujan tai ampujien epäillään paenneen paikalta moposkoottereilla. Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni tapahtuman johdosta. Poliisin mukaan luodit oli laukaistu nopeassa tahdissa, mikä viittaisi automaattiaseeseen. 

Alueella on käynnissä suuri poliisioperaatio. Kaupungilla oli jo valmiiksi tavallista enemmän poliiseja Malmön ja läheisen Helsingborgin välisen jalkapallo-ottelun takia. Käytössä on myös poliisihelikopteri. 

Haavoittuneita hoidetaan Malmön yliopistollisessa sairaalassa. Sanomalehti Aftonbladetin mukaan poliisi valvoo myös sairaalaa. 

– Sairaalan luona on ollut levotonta liittyen neljään haavoittuneeseen –  kyse on henkilöistä, jotka yrittävät päästä sisälle sairaalaan, kertoi poliisin tiedottaja Anna Göransson lehdelle.  

Ruotsalaismedian mukaan parin tunnin kuluttua ampumisesta noin kilometrin päässä kuultiin voimakas pamaus. Skånska Dagbladetin mukaan poliisi selvitti asiaa, mutta ei löytänyt mitään.

Poliisi tekee alueella teknistä tutkintaa ja aikoo kuulla tapahtuman silminnäkijöitä vielä illalla. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme