Mainos
Mainos

Valtava operaatio: Mars vetää suklaapatukoita myynnistä 55 maassa – myös Suomessa

Suklaajätti Mars vetää muun muassa Mars-, Snickers- ja Milky Way -patukoita pois myynnistä 55 maassa. Takaisinveto koskee myös Suomea, jossa markkinoilta poistetaan Mars- ja Snickers -patukoita.   

Tarkempi tieto tuote-eristä annetaan huomenna aamulla, koska tuotetietojen tarkistamiseen menee aikaa, kertoi Mars Finlandin viestintävastaava Pirjo Kauhanen.   

– Eräkoodit eivät välttämättä ole yhteneväisiä Suomessa myynnissä olevien tuotteiden koodien kanssa. 

Yhtiö ilmoitti takaisinvedon syyksi, että yhdestä sen tuotteesta oli Saksassa löytynyt palanen muovia. 

Kauhasen mukaan takaisinvedettäviä tuotteita on useita eri pakkauskokoja, sekä yksittäispakattuja patukoita että monipakkauksia. Suomen markkinoilta poisvedettävät tuotteet on valmistettu Hollannin Veghelissä sijaitsevassa tehtaassa. Marsilla on useita tehtaita eri puolilla Eurooppaa.  

– Suomen markkinoille tulee tuotteita myös muilta tehtailta, ja varotoimi koskee Hollannin tehtaalla valmistettuja tiettyjä eriä. 

Aluksi takaisinveto koski vain Saksaa, mutta iltapäivällä yhtiö ilmoitti, että takaisinveto koskee myös useita muita maita.  

Marsin ensitietojen mukaan takaisinveto koskee tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 19.6.2016-8.1.2017. Uutinen takaisinvedosta sai aikaan sen, että Marsin verkkosivut kaatuivat.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot